صلـــــــــــــواتی
 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

مجله سیب سبز زمستان در راه است و بهتر است تا قبل از شروع فصل سرما خودتان را تقویت کنید تا در مقابل بیماری‌ها به خصوص سرماخوردگی و آنفلوآنزا مقاوم شوید. البته بهتر است به جای اینکه خودتان را با خوردن مولتی ویتامین‌های صنعتی و تقویت‌کننده‌های شیمیایی تقویت کنید، سراغ میوه‌ها بروید که همه نوع ویتامین و املاح معدنی مورد نیاز بدن‌تان را داراست؛ خواص درمانی میوه‌ها را نباید دست کم گرفت.



اگر باور نمی‌کنید، خودتان به اطلاعات تغذیه‌ای برخی میوه‌ها که در پاییز و زمستان بیشتر در دسترس هستند، نگاهی بیندازید و خودتان را ضد ویروس کنید!

سیب



ترش و شیرین، سبز و زرد و قرمز؛ هر کدامش عطر و بویی دارد و البته که مصرف روزانه یک عدد سیب بیماری را از شما دور می‌کند. این میوه سرشار از پروتئين، كليسم، فسفر، آهن و انواع ويتامين‌هاي B3 ، B2، B1 ، A و ويتامين C است.  برای خوردن سیب بهتر است بی‌خیال پوست کندنش شوید که بیشتر ويتامين‌هاي آن را با پوستش دور خواهید ریخت!

اگر شب‌ها یک عدد سیب میل کنید، نه‌تنها غذایتان بهتر و راحت‌تر هضم می‌شود، بلکه خواب شبانه بسیار آرامی را هم تجربه خواهید کرد.


کیوی



كيوي سرشار از ويتامين C است. مقدار پتاسيم آن از نظر وزني تا حدي كمتر از موز است. همچنين داراي ويتامين‌های A، E، کلسیم، آهن و اسيد فوليك است.  كيوي داراي مقدار زيادي آنزيم حل‌كننده پتاسيم به نام پاپايين است كه از نظر تجاري براي نرم كردن گوشت هم مفيد است؛ بنابراین اگر غذایی پرگوشت و سنگین میل کردید، می‌توانید با خوردن یک عدد کیوی، هضم آن را برای معده آسان‌تر کنید!

یادتان باشد كيوي مقدار زيادي اگزالات دارد كه این ماده باعث تشكيل سنگ در كليه و كيسه صفرا مي‌شود. بنابراین اگر مستعد سنگ كليه و سنگ صفرا هستید، بهتر است چشم‌تان را روی خواص این میوه ببندید!


نارنگی




این میوه به دليل ویتامین A فراوانی که دارد، برای پیشگیری از سرطان مفید است. البته نارنگی برای افراد چاق و همچنین برای کسانی که ترس از چاق شدن دارند،‌ دوست خوبی است. همچنین در مواقع سرماخوردگی نباید از این میوه غافل شد که منبع غنی ویتامین C است و برای کاهش تب می‌تواند مفید باشد.


پرتقال



برای استفاده بیشتر از مواد غذایی پرتقال بهتر است كه پوست زرد رنگش را بگیرید و با پوست سفید و پره‌های داخلش آن را بخورید چون مواد معدنی زیادی در پوست سفید آن وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می‌كند‌. پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصیت قلیايی به بدن می‌دهد و برای كسانیكه گوشت زیاد مصرف می‌كنند و بدنشان اسیدی شده، مفید است‌.

از پرتقال برای كم كردن وزن می‌توانید استفاده كنید‌. طرز استفاده به این صورت است كه یك عدد پرتقال و ۳ عدد لیموترش را پوست كنده و به قطعات كوچك تقسیم كنید بعد آن را داخل دیگی ریخته و به آن نیم لیتر آب اضافه كنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس 3 قاشق عسل به آن اضافه كرده و مجددا به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و آن را صاف كنید. از این شربت ۳ فنجان در روز بنوشید. تا وزن شما به عدد دلخواه برسد.


خرمالو



متاسفانه این روزها به دليل تغییر سبک زندگی افراد و عادات ناسالم غذایی، انواع بیماری‌ها افزایش یافته است. افراد به دليل کم‌تحرکی، افراط در مصرف گوشت‌های فرآوری شده و نخوردن میوه‌ها و سبزیجات دچار بیماری‌های کلیوی، کبدی و حتی نقرس می‌شوند. اگر خدای ناکرده شما هم در میان این بیماران قرار دارید، خوردن خرمالو را فراموش نکنید. البته خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین (یکی از فیبرهای محلول در آب) هم هست که باعث کاهش چربی خون می‌شود. پس خوردن این میوه پر خاصیت را فراموش نکنید.


موز



می‌دانستید موز یکی از قدیمی‌ترین گیاهان کشت شده در دنیا است؟! در واقع موز یک گیاه شبه درخت است که می‌تواند به ارتفاع 9 متر هم برسد. با مصرف یک موز متوسط 11درصد نیاز روزانه افراد بزرگسال به پتاسیم تامین می‌شود. یک موز در روز به بهبود مشکلات عصبی و حتی فراموشی سالمندان کمک کرده و از یبوست پیشگیری می‌کند؛ البته یادتان نرود که به اندازه کافی آب بنوشید.


موضوعات مرتبط: خواص خوراکیها
[ چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۲ ] [ ] [ بنده خدا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام خوش آمدید .
میهمان محترم و گرامی استفاده از مطالب با ذکر صلوات بلامانع می باشد .
از نظرات ارزشمندتان کمال تشکر را دارم .
ضمنآ از همه دوستانی که مطالب جالب و مفیدی را ارسال می کنند و اغلب این مطالب در وبلاگ مورد استفاده قرار گرفته است سپاسگزارم .
انشالله که الطاف ایزد منان همواره یار و یاورتان باشد.
امکانات وب