صلـــــــــــــواتی
 
قالب وبلاگ
لینک های مفید
تحقیقات نشان می دهند که میوه های قرمز رنگ نسبت به سایر میوه ها خواص بیشتری دارند و متخصصان علم تغذیه بر مصرف روزانه آنها تاکید می نمایند. 
انواع میوه های قرمز رنگ، آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن را تامین نموده و با اثرات منفی رادیکال های آزاد از جمله سرطان مقابله می کنند، عفونت های مجاری ادراری و بیماری های التهابی را نیز بهبود می بخشند. 
به طور کلی هر چه رنگ این دسته از میوه ها تیره تر باشد، حاوی ترکیبات سودمند بیشتری است.
هندوانه، توت فرنگی، شاتوت، آلبالو و گیلاس میوه های قرمز رنگی هستند که به حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری های مختلف کمک می کنند

موضوعات مرتبط: خواص خوراکیها
[ پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۲ ] [ ] [ بنده خدا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام خوش آمدید .
میهمان محترم و گرامی استفاده از مطالب با ذکر صلوات بلامانع می باشد .
از نظرات ارزشمندتان کمال تشکر را دارم .
ضمنآ از همه دوستانی که مطالب جالب و مفیدی را ارسال می کنند و اغلب این مطالب در وبلاگ مورد استفاده قرار گرفته است سپاسگزارم .
انشالله که الطاف ایزد منان همواره یار و یاورتان باشد.
امکانات وب