|
صلـــــــــــــواتی | ||
|
مجله سیب سبز:اگر در جستوجوی غذای مغذی و مفید، خوش آب و رنگ و مفید برای روزهای زمستانی هستید، پیشنهاد میکنیم همبرگر با سس لبو را تجربه کنید. با مصرف این غذا علاوه بر تامین میزان انرژی مورد نیاز برای روزهای سرد سه ماهه آخر سال میتوانید از خواص آن برای تقویت دستگاه گوارش به ویژه معده و رودهها بهرهمند شوید. ![]() با مصرف اين غذا... دستور تهيه : سس لبو مواد لازم: 1) ماست خامهای: 3-2 قاشق غذاخوری 2) پنیر سفید فتا: 100گرم 3) لبوی خرد شده: نصف استکان 4) آب لبو: نصف استکان روش تهيه: پنیر سفید را با پشت قاشق له کنید و آن را با ماست خامهای به خوبی ترکیب کرده و هم بزنید تا به خوبی یکدست شود. سپس آب لبوی آماده را کمكم به سس اضافه کنید تا رنگ آن به دلخواه شما در آید. میتوانید یک قطعه کوچک از لبوی خرد شده را نیز رنده کرده و به سس لبو اضافه کنید و از این سس برای تزئین و طعمدار کردن همبرگر خود استفاده کنید. نکته:برای تزئين ظرفی که در آن همبرگر را سرو میکنید،میتوانید از لبوی رنده شده در کنار نان، همبرگر و سس لبو استفاده کنید. افرادی که تمایل دارند از گوشت چربتر برای تهیه همبرگر استفاده کنند، میتوانند بدون افزودن روغن، همبرگر را سرخ کنند. برای این منظور کافی است تابه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود. سپس همبرگر را درون تابه ریخته و آن را با کفگیر به کف تابه بچسبانند تا به خوبی با چربی خود گوشت پخته شود و همبرگر پف نکند. این غذا چه خواصی دارد؟
پیشگیری از نفخ و گاز معده با ریحان تقویت معده با مرزه کاهش کلسترول خون با لبو ![]() تهیه سس لبو و سرو آن با همبرگر تهیه شده از گوشت قرمز به کاهش میزان جذب کلسترول کمک میکند و خاصیت زیادی برای کاهش میزان چربی خون دارد. علاوه بر این لبو به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی آهن و ویتامین c و اسید فولیک، یکی از بهترین منابع برای بهبود کمخونی و حتی پیشگیری از ابتلا به کمخونی، به ویژه در خانمهای جوان است، بنابراین افرادی که تمایل دارند از این خاصیت لبو بیشتر بهره ببرند، میتوانند در کنار سرو همبرگر از لبوی رنده شده نیز استفاده کنند. ریزهکاریهای طبخ گوشت متخصصان تغذیه توصیه میکنند موقع پختن گوشت چرخ کرده باید تابه و روغن خوب داغ شده باشد؛ البته نباید درجه حرارت زیاد باشد چون باعث جدا شدن شیره از گوشت شده و گوشت به صورت اسفنجی و سفت میشود؛ پس آن را با حرارت کم بپزید. اگر گوشت در آب خودش به آرامی پخته شود، مواد غذایی آن یعنی اسیدهای آمینه و بسیاری از ویتامینهای گروه B در آن حفظ میشوند ولی این مواد بر اثر حرارت زیاد از بین میروند. پس درجه حرارت زیاد باعث میشود شیره و مواد مغذی از گوشت خارج شود و طعم آن از بین برود. در مورد اضافه کردن نمک به گوشت هم یادتان باشد نمک پاشیدن به گوشت، آب آن را خارج کرده و آن را سفت و خشک میکند، بنابراین اگر میخواهید آب و شیره گوشت در آن بماند بهتر است از نمک زدن در اوایل کار خودداری کنید و قبل از خوردن به آن نمک بزنید. ![]() موضوعات مرتبط: ســلامت، خواص خوراکیها [ چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ] [ ] [ بنده خدا ]
|
||
| [ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] | ||