|
صلـــــــــــــواتی | ||
|
مارچوبه به دليل داشتن ميزان قابل ملاحظه اي كلروفيل از جمله گياهان و مواد غذايي طبيعي محسوب
براي افزايش ميزان گلبول هاي قرمز خون گياه مارچوبه عموما به صورت خوراكي مصرف ميشود. اين گياه بهصورت پخته شده در مواد غذايي و انواع سالادها مورد استفاده قرار ميگيرد. نوشيدن چاي يا دم نوش اين گياه نيز براي دريافت خواص مفيدش توصيه شده است. نوشيدن روزانه دستكم يك فنجان از چاي اين گياه به پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماريها به ويژه در افراد سالمند كمك ميكند.
موضوعات مرتبط: خواص خوراکیها، گیاهان دارویی [ دوشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۰ ] [ ] [ بنده خدا ]
|
||
| [ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] | ||