صلـــــــــــــواتی
 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

غذاها و سالادهای خود را با استفاده از این سركه، با عطر ترخون معطر كنید.

مواد لازم سركه ترخون

برگ تازه ترخون / 2 پیمانه
سركه / 2 پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
 
طرز تهیه:
1- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون،  كمی آن‌ها را له كنید.
2- برگ‌های له شده را درون ظرفی بریزید.
3- سركه را روی برگ‌ها بریزید.
4- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنك و تاریك به مدت 3- 2 هفته نگه‌داری كنید.با انجام اینكار، عطر و طعم ترخون به سركه منتقل می‌شود.
5- سركه را از صافی رد كنید، سپس آن را درون بطری‌ها بریزید. قبل از انجام اینكار درون هر بطری، یك شاخه ترخون بگذارید.
6- درب بطری‌ها را ببندید و روی آن‌ها برچسب و تاریخ بگذارید.
 
توجه:
تاریخ اعتبار این سركه 6 ماه پس از تولید است.
 
نكات لازم:
• برای خواباندن ترخون در سركه، از ظروف بزرگ سرامیكی یا شیشه‌ای استفاده كنید.
• برای نگه‌داری سركه از ظروف مناسب استفاده كنید.

موضوعات مرتبط: ترشیجات
[ شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۹ ] [ ] [ بنده خدا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام خوش آمدید .
میهمان محترم و گرامی استفاده از مطالب با ذکر صلوات بلامانع می باشد .
از نظرات ارزشمندتان کمال تشکر را دارم .
ضمنآ از همه دوستانی که مطالب جالب و مفیدی را ارسال می کنند و اغلب این مطالب در وبلاگ مورد استفاده قرار گرفته است سپاسگزارم .
انشالله که الطاف ایزد منان همواره یار و یاورتان باشد.
امکانات وب