مواد لازم :
5 تره فرنگی شسته شده و خرد شده (استفاده از قسمت سفید)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 لیتر آب گوشت يا مرغ
4 سیب زمینی ، پوست کنده و خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 لیوان شیر
4 / 1 فنجان خامه ي غليظ
1 دسته پيازچه خرد شده (برای تزئین کردن)
طرز تهيه :
تره فرنگي را در روغن زيتون 5 دقيقه سرخ كنيد اما برشته نشود. آب گوشت ، سیب زمینی را با نمک و فلفل مخلوط كنيد و 20 دقيقه بگذاريد بپزد تا جوش بيايد و قل قل كند. سيب زميني ها را امتحان كنيد كه پخته و نرم شده باشند. از روي گاز كنار بگذاريد تا كمي سرد شود. مواد را با رد كردن از صافي، صاف كنيد تا فقط مايع آن باقي بماند.خامه و شیر را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد گرم شود بدون اينكه بجوشد. سپس به مدت دو ساعت بگذارید تا کاملا سرد و خنک شود. آن را با پيازچه تزئين و سرو كنيد.
شقايق بالنـــدري
موضوعات مرتبط:
آشپزی