|
صلـــــــــــــواتی | ||
|
مواد لازم : ![]() آرد : ۱ قاشق سوپخوری آرد گندم :حدود ۵ پمیانه آب ولرم : ۱/۳- ۴ پیمانه بلغور جو : ۱/۲-۲ پیمانه آرد جو : حدود ۲ پیمانه ادویه (زیره سبر, زیره سیاه , آویشن) :۱ قاشق چایخوری جمعاً عسل : ۱ قاشق چایخروی طرز تهیه : ۱-بلغور جو را با مقداری آب داغ دو ساعت خیس می کنیم . سپس در آبکش ریخته . ۲- جهت تهیه خمیر بلغور جو مایه خمیر تازه و پودر خمیر ترش را با کمی آب ولرم مخلوط نموده سپس مابقی آب و تمامی مواد لازم را اضافه کنید و ورز داده ، روی آن را به مدت چهل و پنج الی پنجاه دقیقه بپوشانید و خمیر را استراحت دیهد . ۳-روی سطح صافی کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن ورز دهید . سپس خمیر را دو قسمت کنید . هرقسمت رابصورت بیضی در آورده ، آن را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید . روی خمیرها را با پارچه بوشانید وبمدت چهل الی چهل و پنج دقیقه آن را استراحت دهید . ۴-در ظرف نسوزی آب داغ ریخته ، ظرف را کف فر درحرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید . ۵-برای تهیه رومال: آب و آرد را مخلوط نموده روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود و حالت بلوری پیدا کند سپس بگذارید سرد شود . روی نان ها را با کارد چند برش عمیق ایجاد کرده ،با قلم مو رومال را روی نان ها بمالید ، سپس کمی بلغور جو روی نان پاشیده ، سینی محتوی نان را پانزده دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید . ۶-حرارت فر رابه ۳۰۰ درجه تقلیل داده و نان ها را چهل و پنج الی پنجاه دقیقه دیگر بپزید . رویه نان باید کاملاً برشته شود . ۷-بعد از پخت نان را از فر خارج کرده ، روی توری فلزی قرار دهید تا سرد شود . جهت نرم ناندن نان ، روی آن را با پارچه بپوشانید .
موضوعات مرتبط: آشپزی [ پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۹ ] [ ] [ بنده خدا ]
|
||
| [ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] | ||