صلـــــــــــــواتی
 
قالب وبلاگ
لینک های مفید
مواد لازم  :
آرد :   ۱ قاشق سوپخوری
آرد گندم :حدود ۵ پمیانه
آب ولرم :  ۱/۳- ۴ پیمانه
بلغور جو :  ۱/۲-۲  پیمانه
آرد جو :   حدود ۲ پیمانه
ادویه (زیره سبر, زیره سیاه , آویشن)  :۱ قاشق چایخوری جمعاً

عسل  : ۱ قاشق چایخروی
روغن زیتون  : ۳ قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش:  ۷ گرم
نمک : ۱ قاشق سوپخوری
مایه خمیر تازه :   ۱۵ گرم
آب  ۴: قاشق سوپخوری

طرز تهیه  :

۱-بلغور جو را با مقداری آب داغ دو ساعت خیس می کنیم . سپس در آبکش ریخته .

۲- جهت تهیه خمیر بلغور جو مایه خمیر تازه و پودر خمیر ترش را با کمی آب ولرم مخلوط نموده سپس مابقی آب و تمامی مواد لازم را اضافه کنید و ورز داده ، روی آن را به مدت چهل و پنج الی پنجاه دقیقه بپوشانید و خمیر را استراحت دیهد .

۳-روی سطح صافی کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن ورز دهید . سپس خمیر را دو قسمت کنید . هرقسمت رابصورت بیضی در آورده ، آن را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید .

روی خمیرها را با پارچه بوشانید وبمدت چهل الی چهل و پنج دقیقه آن را استراحت دهید .

۴-در ظرف نسوزی آب داغ ریخته ، ظرف را کف فر درحرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید .

۵-برای تهیه رومال: آب و آرد را مخلوط نموده روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود و حالت بلوری پیدا کند سپس بگذارید سرد شود . روی نان ها را با کارد چند برش عمیق ایجاد کرده ،با قلم مو رومال را روی نان ها بمالید ، سپس کمی بلغور جو روی نان پاشیده ، سینی محتوی نان را پانزده دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید .

۶-حرارت فر رابه ۳۰۰ درجه تقلیل داده و نان ها را چهل و پنج الی پنجاه دقیقه دیگر بپزید . رویه نان باید کاملاً برشته شود .

۷-بعد از پخت نان را از فر خارج کرده ، روی توری فلزی قرار دهید تا سرد شود . جهت نرم ناندن نان ، روی آن را با پارچه بپوشانید .


موضوعات مرتبط: آشپزی
[ پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۹ ] [ ] [ بنده خدا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام خوش آمدید .
میهمان محترم و گرامی استفاده از مطالب با ذکر صلوات بلامانع می باشد .
از نظرات ارزشمندتان کمال تشکر را دارم .
ضمنآ از همه دوستانی که مطالب جالب و مفیدی را ارسال می کنند و اغلب این مطالب در وبلاگ مورد استفاده قرار گرفته است سپاسگزارم .
انشالله که الطاف ایزد منان همواره یار و یاورتان باشد.
امکانات وب